Workshops Nieuw in Moodle 2.8 al vol

Vorige week schreven we op deze blog en via onze nieuwsbrief dat Avetica twee workshops over de nieuwe functionaliteit in Moodle 2.8 ging organiseren. Dat hebben we geweten. Binnen éénn dag zaten beide workshops vol en stonden vele gegadigden in een wachtrij en kregen we diverse mailtjes. Daarom hebben we besloten om nog twee workshops te plannen en de wachtenden daarover te informeren. Dit is ondertussen gebeurd en alle vier de workshops zitten vol en meer gaan we niet plannen.

Het is leuk om te zien dat de animo groot is en we hopen hiermee dat Moodle steeds beter ingezet gaat worden, zowel onderwijskundig als qua inrichting.

vol

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 446 andere abonnees