Vooruitblik Moodle 2.8: hulpbestanden voor studenten bij opdracht

  • Moodle blog
  • >
  • Vooruitblik Moodle 2.8: hulpbestanden voor studenten bij opdracht

Bij het uitvoeren van een opdracht in Moodle is het soms nodig dat je ook hulpbestanden klaarzet voor een student. Dit kan een bepaald sjabloon zijn of een artikel. Tot nu toe had je twee mogelijkheden. Of je plaatste in de tekst van de opdracht linkjes naar het document of je plaatste deze in het cursusoverzicht vlak onder de opdracht.

In Moodle 2.8 kan je deze hulpbestanden toevoegen aan de opdracht zelf. De student ziet bij de opdracht de hulpbronnen staan. Een mooie toevoeging waarbij je veel meer in de opdracht zelf alle relevante informatie en documentatie toevoegt.

assignment Moodle28

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 460 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 460 andere abonnees