Thema najaarsseminar van Ned-Moove over Moodle inrichting

  • Moodle blog
  • >
  • Thema najaarsseminar van Ned-Moove over Moodle inrichting

De Ned-Moove organiseert op vrijdagmiddag 14 november haar najaarsseminar en het thema is ‘Moodle inrichting’ (zie ook haar nieuwsbrief). Bij veel Moodle sites mag hier inderdaad nog het nodige aan gebeuren. Het wordt geen cursus of training, maar door middel van casussen van deelnemers zullen de aanwezigen tips en informatie geven over een betere inrichting van de Moodle die besproken wordt.

De middag wordt gehouden bij Bright Alley (Herculesplein 80, Utrecht) en begint om 14.00 uur (inloop 13.30 uur). Rond 17.00 uur sluiten we af met een hapje en een drankje.

Je moet je opgeven voor dit najaarsseminar en dat kan je doen op de website van de Ned-Moove. Na aanmelding kan je ook jouw casus opgeven om besproken te worden. En wie wil dat nu niet? Tientallen Moodle experts die tips geven over een betere inrichting!!

seminar

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 398 andere abonnees