Moodle Offline Quiz

Je studenten een papieren antwoordformulier in laten vullen dat vervolgens scannen en laten verwerken in Moodle. Dat is in het kort wat de plugin Offline Quiz doet.

Er zijn al apps die dit ook kunnen maar de integratie in Moodle is nieuw. De plugin is gemaakt door de Academic Moodle Cooperation een samenwerkingsverband van universiteiten uit Oostenrijk. Zelf zeggen ze er het volgende over: “The offline quiz module is used intensively at different Austrian universities for mass exams. Hundreds of students can be easily examined at the same time (given enough seating space in lecture halls) without the need for expensive e-testing equipment.”

Ben jij de eerste die hem wil uitproberen? We delen hier graag je bevindingen.

amc

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 403 andere abonnees