Check je Moodle cursus op essentiële onderdelen

Het is vaak een ondergeschoven kindje; een kwalitatieve eindcontrole op de Moodle cursus die je net hebt ontwikkeld. Is de beschrijving van de cursus wel ingevuld? Heb je een cursusafbeelding toegevoegd? Kunnen de studenten de cursus zien of staat deze per ongeluk nog op onzichtbaar? Zijn alle titels van de onderwerpsecties netjes veranderd van ‘onderwerp 4’ naar het onderwerp waarover het gaat?

Het blok Course Checks Block doet automatisch een aantal checks en geeft een overzicht van de aandachtspunten. Als sitebeheerder kan je zelfs een aantal blokken en een cursusformat aanbevelen om in je cursus toe te voegen of te gebruiken.

Wil je als organisatie stimuleren dat de kwaliteit van je Moodle cursussen verbeterd wordt, dan is dit blok een goed hulpmiddel hierbij.

Moodle blok Course Check

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 447 andere abonnees