Sleep afbeeldingen in de Atto editor

Wat is ‘drag & dropdragdrop‘ (sleur & pleur in goed Nederlands) toch een fantastisch uitvinding geweest. Gewoon een afbeelding of document slepen en loslaten boven het juiste gedeelte van de webpagina. Met documenten kan dit al in de recentere Moodle versies, en met afbeeldingen kan je dit nu ook doen in de Atto editor (beschikbaar vanaf Moodle 2.7). Deze manier is veel sneller dan het aanklikken van een aantal icoontjes en buttons.

Je hebt hier wel een recente browser voor nodig en voor Internet Explorer is de minimale versie 10.

Download Image drag & drop als extra plugin voor Atto.

 

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 447 andere abonnees