Slideshows van foto’s tonen in labels en beschrijvingen

  • Moodle blog
  • >
  • Slideshows van foto’s tonen in labels en beschrijvingen

Een foto of afbeelding in je cursus, opdracht of forumbeschrijving doet het altijd goed. Met de nieuwe Atto plugin Media Gallery kan je het nog leuker maken. Hiermee kan je een slideshow van foto’s (of afbeeldingen) direct in je cursus plaatsen. Bijvoorbeeld in de beschrijving van een onderwerpsectie of in een label. Maar je kan het ook gebruiken in de opdracht- en/of forumbeschrijving. Eigenlijk overal waar de Atto-teksteditor opduikt, kan je de slideshow toevoegen.

Deze plugin is onderdeel van een hele set aan plugins. Om de slideshow te kunnen tonen, moet je wel via de module Media Gallery een slideshow hebben aangemaakt.

Media Gallery Moodle (screendump)

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 398 andere abonnees