Tekstkleur in Atto tekst editor

Vorige week was ik op bezoek bij éénn van de grootste verffabrikanten van de wereld. Vanzelfsprekend werkt men daar graag met kleur. De beheerder miste sinds 2.7 de mogelijkheid om met gekleurde tekst te werken in de nieuwe editor van Moodle. Standaard is die inderdaad niet aanwezig maar eenvoudig aan te zetten. De nieuwe teksteditor (Atto) is een plugin waarvoor instellingen te doen zijn via Sitebeheer / Plugins / Teksteditors / Atto-HTML editor / Atto werkbalkinstellingen. In het overzicht op die pagina is te zien hoe alle standaard beschikbare functies heten. Onder ‘Werkbalkinstellingen’ kun je die code vervolgens toevoegen op de gewenste plek.
Werkbalkinstellingen Atto
Fontcolor
Moodle documentatie geeft nog wel aan waarom deze functie niet standaard ingeschakeld staat.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 459 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 459 andere abonnees