Nieuwe versie Level up! gamification plugin

Al eerder schreven we hier over een plugin voor gamification. Een plugin waarmee een deelnemer op basis van uitgevoerde acties Experience Points (XP’s) kan behalen en zo in level kan stijgen. Met een extra conditie beperk je de toegang tot cursusonderdelen op basis van het level van de deelnemer. De plugin is een set die je hier kunt downloaden.
In de nieuwe versie is het mogelijk geworden om zelf regels te maken en zo te bepalen hoeveel punten bepaalde acties opleveren. De invulling van dit gedeelte is vrij technisch geworden maar geeft wel veel vrijheid.
XP Rules
Daarnaast is een popup toegevoegd die verschijnt wanneer de deelnemer een nieuw level behaald!Popup XP

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 398 andere abonnees