Moodle functionaliteit per versie (2.7)

Al eerder verschenen hier overzichten van wat er per Moodle versie aan functionaliteit is toegevoegd of gewijzigd. Dit overzicht is nu uitgebreid met de nieuwe zaken uit Moodle 2.7. Persoonlijk werk ik al weer een tijdje met 2.7 maar vond toch nog nieuwe zaken bij het maken van dit overzicht. Zo kun je bij de manuele authenticatiemethode nu instellen dat wachtwoorden na een instelbare tijd verlopen en dat gebruikers een aantal dagen vooraf een herinnering krijgen.Wachtwoord verlopen

De nieuwe versie is hier te downloaden en heeft een vaste plek onder het kopje ‘Handleidingen’ op deze site.

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 447 andere abonnees