Moodle cursus bekijken met DemoStudent

Hoe ziet een student de Moodle cursus? Die vraag wordt regelmatig gesteld tijdens de trainingen Moodle en de verschillende opties worden dan uitgelegd. Nu kunnen we hier éénn interessant optie aan toevoegen: het blok DemoStudent gaat namelijk iets verder dan de functie “Wijzig rol naar…”.

Met dit blok kan je makkelijk switchen tussen de rol docent en student en je kan goed allerlei activiteiten testen als demostudent. Ook instellingen als restricties (voorwaardelijke activiteiten) en groepsdeelname kan je nu snel testen als student.

Beschikbaar vanaf Moodle 2.4.

DemoStudent Moodle

 

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 447 andere abonnees