Evolve-D, nieuw responsive template met nieuwe kijk op de homepage

  • Moodle blog
  • >
  • Evolve-D, nieuw responsive template met nieuwe kijk op de homepage
Homepage Moodle template Evolve-D
Moodle template Evolve-D

De ontwikkelaars van de nieuwe responsive Moodle template Evolve-D zijn verder gaan bouwen aan de template More en dit is op een prettige manier wat uit de hand gelopen.

In de visie van Chris Kenniburg is Moodle een tool en het design (de template) moet de tool versterken. En grappig genoeg zijn ze begonnen om vooral elementen te schrappen uit de template. Beter gezegd, ze hebben nu vooral de homepage onder handen genomen.

Daarnaast doen ze iets wat ik ook al jaren roep: mensen lezen van links naar rechts, dus waarom heb je dan blokken aan de linkerkant? Die zijn alleen maar ondersteunend, het gaat om de activiteiten en de bronnen. Ook leuk is dat er een Mahara template van is.

Bekijk onderstaande video en probeer deze lichtgewicht en mooie template vooral uit! Via sitebeheer kan je makkelijk je eigen afbeeldingen uploaden, de marketingsspots instellen en uiterlijk allerlei kleuren.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 398 andere abonnees