Wie heeft een goede praktijkcasus met LTI?

Door een vraag via twitter van Pierre Gorissen om een praktijkcasus van LTI binnen Moodle (beter bekend als externe tool), heb ik hem voorzien van een voorbeeld bij éénn van onze klanten. Pierre is namelijk bezig met het schrijven van een whitepaper en zoekt naar voorbeelden hoe deze relatief nieuwe standaard wordt toegepast.

Maar wij zijn vast niet de enige binnen het Moodle landschap die zo bezig zijn met LTI. Daarom wil ik hier een oproep doen voor goede praktijkcasus met LTI. Wie werkt met LTI binnen Moodle en wil die casus delen met Pierre Gorissen? Je kan je casus naar hem sturen of via ons contactformulier, dan stuur ik hem wel door.

Weet je nog niet veel over LTI, bekijk dan deze site over IMS LTI of onze berichten over LTI binnen Moodle. Zelf vind ik de extra plugin LTI-provider erg interessant. Moodle cursussen toegankelijk maken vanuit andere LMS-en en toch controle houden over de content, wordt hiermee mogelijk. En bekijk ook Edu Apps met meer dan 100 LTI-tools.

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 460 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 460 andere abonnees