Data Moodle trainingen najaar 2014 staan online

Moodle CollegeZoek je een goede Moodle training, dan kan je weer in het Moodle College van Avetica je inschrijven voor diverse trainingen zoals een training Moodle Basis of Moodle Beheer. We hebben voor dit najaar weer een aantal trainingen gepland welke gegevens worden door ervaren Moodle consultants die dagelijks bezig zijn met dit krachtige open source leerplatform.

Wij verzorgen ook in-company trainingen en workshops van Moodle. Dit is aan te raden wanneer het aantal deelnemers wat groter is en/of er er maatwerk nodig is in de training. Bijvoorbeeld wanneer er al wat kennis is van Moodle en er op specifieke zaken de kennis opgeschroefd moet worden. Neem hierover contact op met de Moodle experts uit Maasdam.

Bekijk het overzicht van Moodle trainingen op onze site en we zien je graag in ons Moodle College!!

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 403 andere abonnees