Sneller toevoegen activiteiten en bronnen

De cursuspagina van Moodle is de laatste tijd sterk vereenvoudigd door steeds minder functies direct te tonen. Met de plugin ‘Insert module at cursor‘ komen daar weer wat links bij. Toch kan het een nuttige plugin zijn als je bepaalde activiteiten of bronnen vaak gebruikt. Met de plugin kun je het toevoegen van activiteiten of bronnen rechtstreeks vanaf de cursuspagina mogelijk maken. Je stelt zelf in welke je beschikbaar wilt hebben. De linkjes worden getoond als je met de muis over een aanwezige activiteit of bron heen gaat.

Insert at cursor

De plugin zelf zet je in /local. De instellingen zijn vervolgens te doen via Sitebeheer / Plugins / Activiteitenmodules / Manage quick links.

Instellingen

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 447 andere abonnees