Nieuw Moodle profielveld multi-selectie

Moodle kent standaard de mogelijkheid om extra profielvelden aan te maken. Je kunt bepalen waar en wanneer deze velden worden getoond. In veel gevallen gaat het om velden die worden toegevoegd aan de pagina waar cursisten hun account aanmaken. Te denken valt aan geboortedatum, bedrijf, afdeling etc. Met deze profielgegevens kun je in cursussen bijvoorbeeld gedifferentieerd content aanbieden.
Profielvelden
Voor al deze velden heeft Moodle een aantal verschillende soorten profielvelden.

 • Datum/tijd
 • Rolmenu
 • Selectievakje
 • Tekstinvoer
 • Tekstzone
 • Een veld wat we nog niet hadden was een multi-selectie veld. Met deze plugin komt die ook beschikbaar. Voeg de plugin toe aan je Moodle omgeving en de extra optie komt beschikbaar bij de profielvelden.
  Multi selectie veld

  Blijf op de hoogte

  Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

  Voeg je bij 490 andere abonnees
  Hand click
  Nieuws en tips over Moodle

  Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
  Afmelden is altijd mogelijk.

  Voeg je bij 490 andere abonnees