Rapport cijfergeschiedenis bekijken

Steeds vaker zie ik dat meerdere beoordelaars in een Moodle cursus aanwezig zijn. Zeker als er meerdere inhoudsdeskundigen nodig zijn in een leertraject en die ook allemaal het werk van de studenten moeten bekijken en beoordelen. Maar hoe hou je in de gaten of een andere beoordelaar een cijfer van jou heeft aangepast? Het rapport Grade History biedt hiervoor een oplossing.

In dit rapport kan je per student een overzicht opvragen van de cijfergeschiedenis uit éénn cursus. Zo is onder andere te zien welke beoordelaar (rol docent, rol docent zonder bewerken of sitebeheerder) het cijfer heeft aangepast, wanneer het is aangepast en wat het nieuwe cijfer is.

Moodle cijfergeschiedenis

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 459 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 459 andere abonnees