Moodle Navigatie blok aanpassen

Persoonlijk vind ik dat er heel wat valt aan te merken op het Navigatie blok van Moodle. Ik zou veel meer zaken instelbaar willen hebben zodat ik bijvoorbeeld ook zaken kan verbergen. Simple Navigation geeft de mogelijkheid om een eigen Navigatie blok te maken. Ik vond een plugin waarmee je zaken kunt toevoegen aan het standaard Navigatie blok. Dit Custom Navigation blok geeft je de mogelijkheid om bijvoorbeeld externe links toe te voegen aan de standaard navigatie.

Custom navigatie blok

 

Custom navigation instelling

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 451 andere abonnees

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 451 andere abonnees