Avetica lanceert 360 graden feedback voor Moodle

  • Actueel
  • >
  • Avetica lanceert 360 graden feedback voor Moodle

Moodle360 Het geven van feedback is één van de krachtige middelen in het ontwikkelen van professionals. Nu zitten er in Moodle veel mogelijkheden om feedback te geven, maar een 360 graden feedback module ontbrak, tot nu toe. Met de lancering van een krachtige 360 graden feedback module wordt een jarenlange wens van Avetica realiteit.

Avetica heeft  in eigen beheer de 360 graden feedback module ontwikkeld en hiermee bent u in staat om vanuit Moodle 360 graden feedback vragenlijsten te ontwikkelen en uit te laten zetten door de medewerkers/studenten. Een docent maakt een vragenlijst en de studenten gaan de respondenten (feedbackgevers) uitnodigingen om over hen feedback te geven. En het mooie is: de respondenten hoeven niet een account te hebben in Moodle. Zelf uw eigen partner of uw klant kunt u uitnodigen om de feedback over u in te vullen!

In de vragenlijst kunnen zowel diverse beoordelingsvragen, keuzevragen en open vragen opgenomen worden. De beoordelingsschalen kunt u zelf bepalen, net zoals de vraagcategorieën/competenties. Daarmee is deze module erg flexibel en elke organisatie kan de module gebruiken

Van elke uitgezette vragenlijst is een rapportage beschikbaar welke opgevraagd kan worden in PDF en gedeeld kan worden met de andere deelnemers in de groep.

Met deze 360 graden feedback module beschikt u over een flexibele tool die verschillende toepassingsmogelijkheden heeft. U kunt denken aan:

  • analyse van competenties bij start opleiding leiderschap, communicatie, timemanagement, etc.
  • input voor functioneringsgesprekken
  • sturen op performance improvement
  • in kaart brengen van trainings- en opleidingsbehoeften
  • meten van de effectiviteit van gevolgde opleidingen en trainingen
  • teambuilding

Voor het gebruik van de 360 graden feedback module worden kosten in rekening gebracht. Voor een 360-bundel van 50 credits betaalt u slechts € 150,- excl BTW. Bij grotere afnames gelden staffelkortingen.

Rekenvoorbeeld: een groep cursisten (of een team) bestaat uit 18 personen die elk een vragenlijst uitzetten in hun eigen omgeving. Elk van de 18 personen zet de vragenlijst uit bij meer dan 12 respondenten. De kosten zijn dan 18 x € 3,- = € 54,- excl. BTW.

Wilt u meer weten over 360 graden feedback in Moodle of u wilt een demonstratie, neem dan contact met ons op via het contactformulier of 088-6644800.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 460 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 460 andere abonnees