Avetica lanceert 360 graden feedback voor Moodle

360 graden feedback in MoodleBinnen Moodle zijn er veel mogelijkheden om feedback te geven, maar een 360 graden feedback module ontbrak nog in Moodle. Tot nu toe! Avetica heeft een krachtige 360 graden feedback module ontwikkeld die als een activiteit in een Moodle cursus kan worden toegevoegd, zie ook ons nieuwsbericht.

Het mooie is dat de respondenten (feedbackgevers) geen Moodle account nodig hebben om feedback te kunnen geven. Wil je als cursist feedback vragen aan je stagementor, je eigen broer of een goede relatie, dan hoef je aan hen geen Moodle account te geven. In de uitnodiging die zij krijgen om feedback te gaan geven, staat een unieke URL en daarmee komen zij gelijk op de juiste vragenlijst uit.

Waarvoor kan je allemaal een 360 graden feedback gaan inzetten. Je kan denken aan:

  • analyse van competenties bij start opleiding van bv leiderschap, communicatie, timemanagement, etc.
  • input voor functioneringsgesprekken
  • sturen op performance verbeteringen
  • in kaart brengen van trainings- en opleidingsbehoeften
  • meten van de effectiviteit van gevolgde opleidingen en trainingen
  • teambuilding

Als academie of opleidingsinstituut kun je zelf vragenlijsten met competenties gaan ontwikkelen. Je bent niet gebonden aan voorgedefinieerde vragenlijsten. Creëer dus zelf met beoordelingsvragen, keuzevragen en open vragen de vragenlijsten. Bepaal ook zelf welke beoordelingsschalen je wilt gebruiken. Cursisten zetten de vragenlijst uit in hun eigen omgeving en vragen na afloop de rapportage op die ook in PDF beschikbaar is.

Aan de 360 graden feedback module in Moodle zijn kosten verbonden, namelijk € 3,- per uitgezette 360-graden feedback vragenlijst (staffelkorting gelden bij grotere afnames).

Wilt u meer weten over de 360 graden feedback module voor Moodle of u wilt een demonstratie, neem dan contact op met Avetica via het contactformulier of 088-6644800.

Invulscherm Moodle 360 voor respondenten

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees