Moodle notificatie bij inleveren opdracht uitschakelen

  • Moodle blog
  • >
  • Moodle notificatie bij inleveren opdracht uitschakelen

Moodle stuurt standaard een notificatie aan leerlingen wanneer zij een opdracht hebben ingeleverd. Moodle documentatie legt goed uit waarom dit nuttig is. Wanneer je echter niet wilt dat deze notificatie wordt verzonden valt dat op siteniveau uit te schakelen. Ga naar Sitebeheer / Plugins / Activiteitenmodules / Beheer activiteiten. Alle activiteitenplugins worden getoond. Zoek in dat scherm naar de Opdrachtmodule en klik op ‘Instellingen’. Je ziet daar de mogelijkheid om de notificatie uit te schakelen.

Opdracht notificatie

 

Dit geldt overigens alleen voor de opdrachtmodule na Moodle 2.2.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 398 andere abonnees