Moodle notificatie bij inleveren opdracht uitschakelen

  • Moodle blog
  • >
  • Moodle notificatie bij inleveren opdracht uitschakelen

Moodle stuurt standaard een notificatie aan leerlingen wanneer zij een opdracht hebben ingeleverd. Moodle documentatie legt goed uit waarom dit nuttig is. Wanneer je echter niet wilt dat deze notificatie wordt verzonden valt dat op siteniveau uit te schakelen. Ga naar Sitebeheer / Plugins / Activiteitenmodules / Beheer activiteiten. Alle activiteitenplugins worden getoond. Zoek in dat scherm naar de Opdrachtmodule en klik op ‘Instellingen’. Je ziet daar de mogelijkheid om de notificatie uit te schakelen.

Opdracht notificatie

 

Dit geldt overigens alleen voor de opdrachtmodule na Moodle 2.2.

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 447 andere abonnees