Reset de Mijn Moodle pagina voor alle gebruikers

ResetEindelijk is hier een plugin voor. Het probleem is (was bezig gezegd) dat gebruikers hun eigen Mijn Moodle pagina (/my) kunnen aanpassen. Als je dan als beheerder een bepaald blok op de Mijn Moodle pagina als standaard wil neerzetten, werkte dat alleen voor gebruikers die nog niet hun pagina hadden aangepast. Dat is heel vervelend, want je wilt dit voor iedereen in één keer klaarzetten. Via de database was dit wel weer te herstellen, maar dit is wat omslachtig en alleen te doen door de serverbeheerder.

Het blok ‘Reset MyMoodle‘ kan dit nu regelen voor alle gebruiker in één keer. In toekomstige versies zal het mogelijk worden om per groep gebruikers of zelf individuele gebruikers hun Mijn Moodle pagina te resetten.

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 460 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 460 andere abonnees