Welke grote ontwikkeling staat Moodle te wachten?

  • Moodle blog
  • >
  • Welke grote ontwikkeling staat Moodle te wachten?

Moodle 2.7 is net een kleine maand uit en het denken over Moodle 2.8 en verder  is natuurlijk al in volle gang. Gisteren schreven we al dat Moodle wil dat men meedenkt over het cijferboek, maar dat is natuurlijk niet het enige onderwerp. Nu is er een forum waar je input kan geven wat volgens jou belangrijk is. Van flexibelere rapportages tot betere navigatie en van het beheer van competenties tot globaal Moodle doorzoeken. Niet alleen kan je nieuwe onderwerpen aandragen, je wordt ook gevraagd om op al gegeven input verdere reacties en verdieping te geven.

Bekijk het forum Future major features.

 

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 69 andere abonnees