Denk mee over ontwikkeling Moodle cijferboek middels enquete

  • Moodle blog
  • >
  • Denk mee over ontwikkeling Moodle cijferboek middels enquete

Over het Moodle cijferboek is de nodige feedback al gegeven in de Moodle Tracker en via diverse Moodle Partners. Toch wil Martin Dougiamas nog meer de community erbij betrekken. De eerste enqueterondje heeft al veel nuttige informatie opgeleverd, maar nog niet specifiek genoeg. Daarom een tweede rondje waarbij iedere Moodlelaar gevraagd wordt om in 12 vragen heel specifiek zijn of haar mening te geven over bepaalde ontwikkeling in het cijferboek.

Dus wil je mede bepalen welke richting Moodle moet gaan doorontwikkelen op het cijferboek, dan heb je nu je kans.

Enquete MoodleGradebookEnhancement

Moodle gradebook

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 403 andere abonnees