Vragen gezocht voor Moodle Pubquiz #mootnl14

Op de Moodlemoot op 12 juni in Utrecht (inschrijven kan je hier) heeft de Ned-Moove een leuke afsluiting bedacht, namelijk een Moodle Pubquiz. Naar aanleiding van een aantal vragen over Moodle, die je in groepjes mag beantwoorden, gaan we kijken welke groep over de meeste kennis van Moodle beschikt. En daarvoor hebben we een vragen nodig, vooral pittige, lastige, maar ook leuke vragen. Heb je zo’n vraag, mail hem dan naar arnout@ned-moove.nl. Samen met nog twee Moodle consultants zullen we een gave Moodle Pubquiz opzetten.

Tot 12 juni hebben jullie de tijd om je Moodle kennis bij te spijkeren!! 🙂

 

Moodle Pubquiz

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees