Ned-Moove is jarig

 

Heden, achttien april tweeduizend zeven, verschenen voor mij, mr. Jan Smit, notaris te Wageningen

Zo beginnen de statuten van de Nederlandstalige Moodle Vereniging en vandaag, 7 jaar later, werkt de Ned-Moove nog steeds aan haar missie om kennisdeling en samenwerking te stimuleren over Moodle. Zo stond de vereniging afgelopen woensdag op Next Learning 2014 (zie foto hieronder) om Moodle te promoten en op donderdag 12 juni is de jaarlijkse Moodlemoot in Utrecht. Daar staat kennisdeling en inspiratie centraal.

De Ned-Moove is altijd op zoek naar nieuwe leden, want hoe zielen hoe meer vreugd en hoe meer er kennis gedeeld kan worden over het krachtigste leermanagementsysteem ter wereld. Meer info over lidmaatschap kan je vinden op hun website.

Ned-Moove-Next Learning 2014

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 487 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 487 andere abonnees