Genereer presentielijst van je studenten

Signin Sheet MoodleDe Moodle plugin Sign In Sheet – Attendance List Generator is een handige functie om een presentielijst van je studenten te generen en uit te printen. De lijst kan je dan als docent uitdelen in de klas en de studenten moeten hun handtekeningen zetten voor het feit dat je aanwezig zijn geweest in de les.

In de plugin zitten nog een paar handige opties, zoals het toevoegen van het logo van je organisatie, het onzichtbaar maken van het blok voor studenten (ook handig) en het toevoegen van teksten op verschillende plaatsen. Bij dit laatste kan je denken aan de mogelijkheid om het aanwezigheidsbeleid nog eens goed onder de aandacht te brengen bij je studenten.

Signature Sheet Moodle

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees