Tabs filter overal inzetbaar in Moodle

Al eerder schreven we hier over een filter genaamd ‘Tabs’. Dit is een Moodle plugin die het mogelijk maakt om met een eenvoudig stukje code je informatie in tabbladen aan te bieden. Kwam de plugin deze week opnieuw tegen en deze klant zet dit filter niet alleen in bij webpagina’s maar ook in labels en de boekmodule. Het filter blijkt dus op alle plekken in Moodle inzetbaar te zijn. De code is eenvoudig: {%Titel van je Tab}Inhoud tektst{%}. Je plaatst de code gewoon in de reguliere teksteditor. Na installatie van het filter nog wel even activeren onder Plugins/Filters /Beheer Filters. Hieronder 2 voorbeelden in een label en in een hoofdstuk van de boekmodule.

Tabs filter in Label

Tabs in boekmodule

Video in een Tab

Je kunt het filter hier downloaden.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees