Engelstalige Moodle handleiding

Vanaf vandaag is er een Engelse handleiding Moodle aan de downloads van deze site toegevoegd. ‘Course Creator Essential 2.5’ is de titel van de handleiding. Gebaseerd op Moodle 2.5 en gemaakt door de Engelse Moodle partner www.howtomoodle.com. 164 pagina’s met uitleg en veel illustraties. De handleiding mag gedeeld worden dus dat doen we hier graag. Rechtstreeks downloaden op de site van HowToMoodle kan natuurlijk ook.

Moodle manual

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees