Push notificaties versturen vanuit Moodle naar de app

  • Moodle blog
  • >
  • Push notificaties versturen vanuit Moodle naar de app

Kijk, dit is handig! Vooruitlopend op de nieuwe release van versie 1.4 van de Moodle Mobile app, heeft Juan Leyva al een plugin ontwikkeld om vanuit je Moodle site de push notificaties te versturen, want dat is een nieuwe functie die in versie 1.4 van de Moodle app beschikbaar komt. De Mobile notifications plugin wordt overigens standaard in Moodle 2.7 opgenomen (release mei 2014).

Push Notifications

De release van 1.4 zou twee maanden geleden zijn. Gezien de oplevering van deze plugin en het feit dat deze standaard in de volgende major release gaat komen, verwacht ik zelf dat we nu niet meer lang hoeven te wachten. Bekijk de roadmap van Moodle Mobile voor wat er nog meer de plannen zijn voor de officiëe Moodle app.

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees