Elegance, schitterend responsive template

Julian Ridden heeft een schitterend responsive template ontwikkeld op basis van het Bootstrap 3 framework wat vorige week is opgeleverd. Met de templates die deze Moodleman ontwikkeld, wil hij de Moodle sites vooral als een corporate website eruit laten zien, in plaats van een lijst met cursussen.

De template zelf bevat aardig wat instellingen om het geheel naar je wens te maken. Opvallend is het inlogvenster met een achtergrond die je zelf kan instellen, een indicator voor het inladen van de pagina en uiteraard de social media iconen. De slider op de homepage en het instellen van kleuren kon ook al in een vorige template die Julian ontwikkelde.

Bekijk de template live op 2014.imoot.org (de Internationale Moodlemoot, volledig virtueel), of alle lees over alle functionaliteit en download hem gelijk op https://moodle.org/plugins/view.php?plugin=theme_elegance.

login Elegance Moodle

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 447 andere abonnees