Ook apps voor Totara LMS

Totara MobileOok Totara LMS is flink bezig om apps te ontwikkelen voor haar zakelijke Moodle. Het is nu nog wat vaag wat precies de functionaliteit gaat worden en de apps zijn ook nog niet beschikbaar in de divers App-stores. Kineo, éénn van de drijfveren achter Totara LMS, heeft op haar site wel in mooie marketingtaal wat beschreven wat Totara Mobile moet gaan kunnen. Meer duidelijkheid is te lezen op de roadmap van de Moodle Mobile app, want functionaliteit uit de Totara Mobile app wordt weer aan de Moodle Mobile app toegevoegd.

Een interessante ontwikkeling om te volgen. Wanneer Totara Mobile verschijnt is nog niet bekend.

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees