Ned-Moove Ledenvergadering en Video seminar

In de nieuwsbrief van de Ned-Moove van 16 februari heeft de Nederlandstalige Moodle Vereniging de laatste details bekend gemaakt over haar jaarlijkse ledenvergadering en aansluitend een Moodle seminar. Traditiegetrouw wordt er éénn onderwerp behandeld en dat is deze keer Probleemloos video insturen. De nadruk ligt op de techniek en niet veel minder op de didactiek. Uiteraard wordt aan de deelnemers gevraagd om zelf ook bij te dragen. Wil je dat doen, dan kan je in deze cursus terecht.

Praktische info

  • Locatie La Vie (Regardz) Utrecht
  • Start Ledenvergadering 14:00 uur (inloop 13:30)
  • Start Seminar 15:15 uur
  • Start borrel met broodje: 17:30

Je bent welkom bij de Ledenvergadering als je lid bent. Je vindt de stukken (agenda, jaarverslag, begroting) in de cursus voor leden. Deelname aan het seminar is gratis voor leden en donateurs. Niet-leden betalen € 15,00.

Als voorzitter van de Ned-Moove hoop ik volgende week op een mooie opkomst voor zowel de ledenvergadering als op het Moodle seminar!

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees