Responsive template ook voor Mahara

Dat de komst van de responsive templates in Moodle in een behoefte voorzien, hebben we gemerkt bij Avetica. Het merendeel van de templates die wij nu opleveren voor onze klanten zijn op het Bootstrap framework gebouwd. Het grote voordeel is dit: door deze nieuwe techniek zorgt je ervoor dat jouw site mooi schaalt over diverse schermen met uitéénnlopende afmetingen, dus op smartphones, tablets en je browser op je computer. De template past zich (zoveel mogelijk) aan en toon de content op de beste manier.

Julian Ridden bouwde eerder al het Essential theme voor Moodle en heeft nu ook voor Mahara deze techniek gebruikt. Ik heb deze zojuist geïnstalleerd op een Mahara site die ik voor een nieuwe opleiding die ik zelf ontwikkel ga gebruiken. Bekijk de template maar op portfolio.e-learningkunde.nl.

Mahara responsive template

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 398 andere abonnees