Handleiding Toetsen maken in Moodle

Het Van Maerlant Lyceum in Eindhoven gebruikt sinds twee jaar Moodle en éénn van de eerste gemakken die een ELO biedt, is de elektronisch toetsen. Maar dan moet je wel een goede opzet maken. Hanneke Banine, docent Engels en geschiedenis, heeft een uitgebreide en duidelijke handleiding geschreven (50 pagina’s !) om toetsen te maken in Moodle. Aan bod komen het werken met de vragenpool zodat je met meerdere docenten van hetzelfde vak van éénn toetsenbank gebruik kan maken. En het maken van de vragen zelf inclusief de opmaak en als laatste het uitzetten van de toets.

De school wil graag deze handleiding delen en met toestemming van hen publiceren we deze.

Download de handleiding ‘Toetsen maken in Moodle’ (4,5 Mb).

Handleiding Toetsen maken in Moodle

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 447 andere abonnees