Upgrade TimeStat via Crowdfunding

Twee weken geleden schreef ik al over het blok TimeStat waarmee je kan meten hoelang een deelnemer online is. Uiteraard zegt dit weinig over het leerresultaat, maar vooral managers willen dit weten, want dat geeft een stukje zekerheid…

Wat doet TimeStat precies?

Timestat block allows to precisely measure activity time which users spent in course. Measured time is increased only when user perform operations using mouse or keyboard inside active Moodle window. This is done via JavaScript included in application through print_footer() function. What is more this application allows to display time spent in each of the modules individually.

Moodle TimeStat Block Upgrade

Het blok TimeStat was er al voor Moodle 1.9 en voor de upgrade naar Moodle 2.x was een (relatief kleine) investering nodig van $ 1.200,-. Via crowdfunding is het benodigde geld opgehaald en kan in de komende maand de upgrade worden gerealiseerd. Nu afwachten totdat deze functionaliteit beschikbaar komt in de Moodle Plugin Database.

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees