Boek over multimedia in Moodle 2.5

Moodle 2.5 Multimedia

De kracht van de computer bij het online leren zit hem ook in het gebruik van beeld en geluid. En steeds meer zien we audio en video gebruikt worden in e-learning. De Ned-Moove besteedt een seminar over video in Moodle aan op 26 februari 2014 en op e-learning.nl stond onlangs een lijst met 8 tools om interactieve video te maken. Er is nu ook een boek verschenen over multimedia in Moodle 2.5.

De Portugese natuurkunde docent João Pedro Soares Fernande heeft met 10 jaar ervaring met Moodle een praktisch boek geschreven over allerlei aspecten die komen kijken bij het gebruiken van multimedia. Zowel een beginner met Moodle als een ervaren Moodle gebruiker kunnen voldoende vinden in dit boek. Er staan technische zaken in zoals gebruik van filters en het embedden van multimedia, maar ook didactische werkvormen waarin audio en video een rol spelen.

Bekijk deze voorbeeldpagina’s en doe er je voordeel mee. Bestellen kan je via deze link doen.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 403 andere abonnees