11 jaar Avetica

11 jaarVandaag hebben we (Avetica) een feestje, want precies 11 jaar geleden zijn we officieel van start gegaan. En daarmee sluiten we ook een feestjaar af van ons 2e lustrum. Deze hebben we samen met enthousiaste Moodelaars gevierd met diverse gratis workshops, zoals samenwerkend leren, kwaliteit van e-learning, educommerce en wat is nieuw in Moodle 2.6.

Dit vonden we niet alleen leuk om te doen, we gaan er ook mee verder. De kennis die gedeeld wordt inspireert ons en wij kunnen u weer informeren en inspireren. Binnenkort zullen we de lijst met workshops publiceren op MoodleServices.net, ons nieuwe systeem voor inschrijvingen en bestellingen.

Vanavond gaan we dit vieren met ons hele team, nu ga ik weer verder met Moodle, want alles draait bij Avetica om Moodle.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 405 andere abonnees