GPS cursus format voor Moodle

Toen ik over dit nieuwe GPS cursusformat las zag ik niet direct een toepassing. Je kunt GPS coördinaten koppelen aan een onderwerp/topic van een Moodle cursus. Het onderwerp komt pas beschikbaar als je die coördinaten bezoekt. In de video wordt echter een voorbeeld gegeven waarbij studenten een aantal belangrijke gebouwen in de stad moeten bezoeken en ter plekke een opdracht krijgen. In ieder geval komen ze zo ook nog eens buiten. Geocaching met Moodle? Ik ga het format eens testen. Gelukkig is het mooi weer!

Download het format hier

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 487 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 487 andere abonnees