iMoot 2014 – virtuele Moodle moot

Al eerder schreef ik hier over Moodlemoots die je dit jaar kunt bezoeken. Wil je niet reizen maar wel virtueel samen komen met andere Moodle gebruikers dan kun je ook dit jaar weer terecht bij de iMoot (#imoot2014). De iMoot is een online versie van een Moodlemoot en loopt gedurende 5 dagen 24 uur per dag. Het maakt dus niet uit in welke tijdzone je zit, er is altijd wel iets gaande. Ook worden alle sessies opgenomen zodat je ze later terug kunt kijken.

Dit jaar vindt de iMoot plaats van 15 tot en met 19 mei. De inschrijving is nog niet geopend maar op de site kun je alvast wat informatie bekijken. Ook zelf presenteren is nog mogelijk. In een playlist op Youtube kun je de presentaties van 2013 terug kijken.

iMoot 2014

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 447 andere abonnees