Video Aantekeningen maken in PDF-documenten

Een nieuwe functie in Moodle 2.6 is het maken van aantekeningen in een PDF document, of mooier gezegd: het annoteren van PDF’s.  Mary Cooch heeft weer een video van ruim een minuut opgenomen waarin je deze handige functie demonstreert.

Het grootste voordeel is voornamelijk voor docenten die sneller ingeleverde documenten (PDF’s) willen nakijken. Op deze manier hoef je niet eerst het document te downloaden en daarna weer te uploaden. Je kan nu rechtstreeks in de browser je aantekeningen en opmerkingen geven.

Zo wordt nakijken via Moodle nog leuk 🙂

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 447 andere abonnees