Video over Single Activity Course Format in Moodle 2.6

  • Moodle blog
  • >
  • Video over Single Activity Course Format in Moodle 2.6

Bij de vooruitblikken op Moodle 2.6 die we in oktober en november vorig jaar schreven, was éénn van de besproken nieuwigheden het Single Activity Course Format. Kon je tot Moodle 2.5 het SCORM-format kiezen en dus als enige leeractiviteit een SCORM neerzetten, nu kan je elke leeractiviteit kiezen. Handig als je maar éénn test hebt of éénn evaluatieformulier. Moodle Headquarters heeft nu een korte video (1:13 minuut) gemaakt waarin deze nieuwe functie wordt uitgelegd. Doe er je voordeel mee!

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees