Moodle Courseshop niet door met Crowdfunding

Vorig jaar oktober schreven we over de Moodle Crowdfunding database waarmee nieuwe ontwikkelprojecten gefinancierd kunnen worden of bestaande plugins verbeterd kunnen worden. In deze database zag ik ook Courseshop for Moodle 2 staan en omdat wij steeds meer met EduCommerce doen (samentrekking van educatieve e-commerce), was ik benieuwd of dit project het benodigde geld zou ophalen. De functionaliteit was al eens voor Moodle 1.9 ontwikkeld en voor $6000 kan de module voor Moodle 2 geschikt gemaakt worden.

De deadline is inmiddels al verstreken en in de database zelf staat niets over het wel of niet doorgaan. Op de projectsite zelf valt wel meer informatie te lezen. Slecht 13% van het geld is binnengehaald.

Wat deze Moodle Courseshop nu zoveel anders maakt dan onze Moodle Payments weet ik niet, misschien dat er voor meerdere gebruikers in éénn keer toegang gekocht kan worden.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 460 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 460 andere abonnees