Blok Zoek cursussen

Het blok Quick Course List is een eenvoudig blok waarmee je kan zoeken naar cursussen. Net zoals de zoekfunctie onderaan je cursusoverzicht, zoek dit blok met de opgegeven zoekterm naar de overeenkomsten in de korte en lange naam van je cursus. (helaas niet in de beschrijving). Een leuke functie is wel dat de resultaten verschijnen tijdens het typen, een beetje zoals Google dit al jaren doet. Het blok bestaat al een paar jaar, maar is nu bijgewerkt voor Moodle 2.6.

Dit blok is vooral handig als je veel cursussen aanbiedt waar de deelnemers zichzelf kunnen aanmelden.

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 447 andere abonnees