Nieuwe minor Moodle release zijn weer uit

Zoals vorige week al toegezegd zijn afgelopen nacht de nieuwe releases van Moodle uitgekomen. Dit zijn overigens minor releases. Op http://download.moodle.org kan je nu versie 2.6.1, 2.5.4, 2.4.8, 2.3.11 downloaden, waar opgemerkt dat voor Moodle 2.4.x en 2.3.x alleen beveiligingsissues zijn verholpen. Want het beleid van Moodle is dat de laatste twee stabiele releases (nu 2.6.x en 2.5.x) worden doorontwikkeld.

Zijn er veel zaken gewijzigd? Nee, niet veel deze keer. Eéntje pik ik eruit om te melden. Een nuttige verbetering is dat bij het uitvoeren van een toets Moodle (met auto-save aan) een waarschuwing geeft wanneer de verbinding van de server verbroken is en ook een waarschuwing wanneer de verbinding weer hersteld is.

 

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 451 andere abonnees

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 451 andere abonnees