Verkiezing Moodler van het jaar

Al eerder schreef ik hier over de Moodlemoot in Edinburgh in april dit jaar. Tijdens deze moot zal voor het eerst de “Moodler of the Year 2014” gekozen worden. Je kunt jezelf of je team aanmelden wanneer je in het afgelopen jaar een bijzonder Moodle project hebt afgerond. Natuurlijk moet je uitgebreid vertellen hoe je Moodle hebt ingezet, welke keuzes je hebt gemaakt en waarom je denkt dat jij het beste Moodle project hebt. Het zou leuk zijn als deze keuzes en projecten openbaar worden gemaakt, zodat we ervan kunnen leren.

“The purpose is to celebrate and reward excellent teaching practice in the use of Moodle in learning and assessment delivery. The award is open to individuals and teams based anywhere in Europe who are coming to the Moodlemoot in Edinburgh.”

De winnaar wordt bekend gemaakt op het Gala van de moot op 15 april. Ben benieuwd of er ook nog Nederlandse inzendingen komen. Ze moeten in ieder geval voor 13 februari binnen zijn.

1ste prijs: £ 750 + ticket voor Moodlemoot 2015
2de prijs: £ 500
3de prijs: £ 250

Oscar

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 447 andere abonnees