Moodle Payments nu ook SEPA-proof

sepaVoor 1 februari 2014 moet iedereen (bedrijven, overheid, burgers) in de Euro-landen over van nationale naar Europese betaalproducten en dat heeft ook consequenties voor Moodle Payments. Avetica heeft nu deze Moodle aanmeldingsmethode ook SEPA-proof gemaakt, zo meldt de Moodle expert uit Maasdam op haar website.

De klanten van de Moodle sites die een cursus kopen via Moodle Payments merken niets van de wijziging. Ook de aanbieders die deze betaalmogelijkheid geinstalleerd hoeven niets te doen. Het gaat alleen om het wekelijkse uitbetalingsproces wat nu ook SEPA-proof is. En daarmee blijft de dienstverlening na de eerste van de volgende maand ook gewoon doordraaien.

Met Moodle Payments is het trouwens ook mogelijk om met creditcard te laten betalen. De kosten per transactie zijn wel hoger, dit komt door de creditcardmaatschappijen. Lees meer informatie over Moodle Payments op de site van Avetica.

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 451 andere abonnees

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 451 andere abonnees