Moodle uitstapje 2014?

Moodle moot Edinburgh

Rond de jaarwisseling neem ik altijd de tijd om vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. Het plannen van vakanties hoort daarbij. Wintersport is geboekt en over de zomer wordt nagedacht. Misschien nog een leuke stedentrip tussendoor?

Laat er nou in april een Moodlemoot zijn in Edinburgh! Deze Moodle bijeenkomst is éénn van de best bezochte in Europa en wordt bezocht door veel prominente mensen uit het veld. Vanaf maandag 14 april zijn er de zogenaamde ‘Pre-conference workshops’. De eigenlijke moot is op 15 en 16 april. 17 april staat te boek als ‘Moodle hackfest day’ bedoeld voor Moodle ontwikkelaars. De zogenaamde ‘early bird’ registratie is verlengd tot 17 januari. Voor details en prijzen kun je terecht op de site moodlemoot.ie

Edinburgh al eens gezien? Op de kalender van Moodle staan op dit moment ook nog Michigan, London, Okinawa en Leipzig.

Wij wensen u een goed en gezond Moodle 2014!

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 447 andere abonnees