Code Totara LMS vrij beschikbaar

Totara lms

Begin 2011 kwam Totara LMS uit en dit werd/wordt gepositioneerd als ‘de zakelijke Moodle’ (zie ook onze berichtgeving met de tag Totara LMS). En inderdaad, er zitten functies bij die in het bedrijfsleven nodig zijn en bij een aantal Nederlandse bedrijven wordt ook dit LMS ingezet.

Het rare was alleen dat Totara LMS 100% open source is, maar de code nergens te downloaden was. Alleen een beperkt aantal functies zijn al aan de community gegeven, zoals Open Badges en Conditional Activities. Ik vond het dan ook opvallend om te lezen dat de code nu wel vrij te downloaden is. Leuk om na kerst eens uit te proberen. Als de site in de lucht en alles werkt naar behoren, dan laten we wel weer van ons horen.

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 451 andere abonnees

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 451 andere abonnees