Persoonlijkheidstest in Moodle – uitbreiding Questionnaire plugin

  • Moodle blog
  • >
  • Persoonlijkheidstest in Moodle – uitbreiding Questionnaire plugin

Questionnaire is een extra plugin voor Moodle die voorkomt in de top 3 van downloads over 2013. De ontwikkelaar Joseph Rézeau heeft een uitbreiding klaar staan waarmee je deze plugin kunt inzetten voor een persoonlijkheidstest. Op dit moment nog niet als officiëe plugin te downloaden maar op zijn persoonlijke site kun je al wel testen. Je kunt inloggen als docent met teacher01/Teacher01! of als student student01/Student01! Een blik op de documentatiepagina laat zien dat hij deze uitbreiding bijzonder goed doordacht heeft.

Questionnaire als persoonlijkheidstest

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 398 andere abonnees